DESPRE NOI

Cabinetul nostru de avocatură dispune de peste 20 de ani de experiență în domeniul juridic, respectiv din anul 1997 prestăm servicii de asistență și reprezentare juridică în fața instanțelor de judecată, în fața intituțiilor și autorităților publice, în fața instituțiilor private sau de stat, și asigurăm servicii de consultanță juridică persoanelor fizice și persoanelor juridice în diverse domenii de activitate.

RONCIOIU LEGAL GROUP a fost gândit, creat și funcționează ca un ansamblu unitar, dinamic și flexibil, adaptat continuu particularităților, nevoilor și intereselor juridice ale fiecărui client.

RONCIOIU LEGAL GROUP este un concept nou pe piața exercitării profesiei de avocat în România, reprezintă un mod profesionist de a identifica soluția legală optimă, precum și etapele necesare pentru rezolvarea în cel mai scurt timp și cu maximum de eficiență a fiecărui caz de care ne ocupăm.

Roncioiu Cosmin Alin

RONCIOIU LEGAL GROUP – o echipă de avocați competenți și entuziaști, cu multă știință de carte, dedicați profesiei de avocat, în colaborare cu experți și specialiști din toate domeniile vieții economice, reprezintă CEA MAI INSPIRATĂ ALEGERE pentru garantarea apărării drepturilor și intereselor legitime ale justițiabililor!!!

Dăruirea şi implicarea individuală a membrilor echipei noastre creează valoarea serviciilor oferite, de aceea fiecare caz este important pentru noi, înțelegem nevoile clienților noștri și depunem toate diligențele pentru a le proteja drepturile și interesele legitime.

REPREZENTAREA JURIDICĂ este asigurată preponderent în litigii de drept civil, drept penal, drept penal al afacerilor, drept comercial, contencios administrativ, drept fiscal, drept imobiliar, dreptul muncii, dreptul familiei, consultanță fiscală, malpraxis, fuziuni și achiziții, drept bancar și financiar, precum şi în alte domenii şi subdomenii ale dreptului.

Cabinetul nostru de avocatură are ca și colaboratori reputați experți și specialiști din majoritatea domeniilor de activitate astfel încât opiniile legale pe care le punem la dispoziția clienților noștri beneficiază de un suport tehnic și bine documentat științific.

O componentă importantă a activității noastre o constituie CONSULTANȚA JURIDICĂ pe care o asigurăm persoanelor fizice sau persoanelor juridice, mai ales sub formă de ABONAMENT LUNAR, astfel încât clienții noștri profită de asistență juridică permanentă la costuri rezonabile.

Responsabilitatea, seriozitatea, perseverența și confidențialitatea definesc valorile cabinetului nostru de avocatură. Calitatea serviciilor prestate de membri și colaboratorii cabinetului nostru de avocatură este confirmată de portofoliul de clienți dobândit în decursul anilor, precum și de încrederea care ne este acordată de clienți pe parcursul celor peste două decenii de activitate.

Cu drag vă stăm permanent la dispoziție și vă oferim suportul nostru de profesioniști ai dreptului în rezolvarea problemelor dumneavoastră!